Opgegroeid in een cultuur met eeuwenoude verhalen, kende ik al jong de kracht ervan. Een televisie hadden we niet, ik verslond boeken. Iedere week bezocht ik met mijn moeder en zussen de bibliotheek van Zwijndrecht.

 

In beweging
Hoewel de verhalen van mijn jeugd een andere rol zijn gaan spelen in mijn leven, blijft de betekenis mij dierbaar. Verhalen helpen om met de weerbarstigheid van het leven om te gaan. Ze geven inzicht, verbinden generaties, zetten mensen in beweging.
Het verhaal van Jay Shafer wist mij vier jaar geleden te raken. Als één van de eersten in Nederland bouwden mijn man en ik een Tiny House, zelfvoorzienend, oppervlakte: 24 m2. Met onze twee kinderen wonen we nu in Tiny Village Kleinhuizen, Zeist.

In de belangstelling
De belangstelling voor onze manier van wonen is groot; regelmatig geef ik presentaties en interviews. We verschenen met ons verhaal in het boek ‘Tiny Houses’ en een artikel van mijn hand is gepubliceerd in de ‘Mindfulness Special’ (zomer 2018) van FLOW. Ik schrijf op mijn blog over onze pogingen om eenvoudiger en bewuster te leven, terwijl we dromen over Frankrijk.

Kennismaken? Bel of mail voor een afspraak.