Ik ben Karin Prins. Geboren in 1982, op een zeer zomerse 18 september. Opgegroeid in een cultuur met eeuwenoude verhalen, kende ik al jong de kracht ervan. Een televisie hadden we niet, ik verslond boeken. Iedere week bezocht ik met mijn moeder en zussen de bibliotheek van Zwijndrecht.

 

In beweging
Hoewel de verhalen van mijn jeugd een andere rol zijn gaan spelen in mijn leven, blijft de betekenis mij dierbaar. Verhalen helpen om met de weerbarstigheid van het leven om te gaan. Ze geven inzicht, verbinden generaties, zetten mensen in beweging.
Het verhaal van Jay Shafer wist mij in 2015 te raken. Als één van de eersten in Nederland bouwden mijn man en ik een Tiny House, zelfvoorzienend, oppervlakte: 24 m2. Met onze twee kinderen woonden we ruim vijf jaar in Tiny Village Kleinhuizen in Nieuwegein en Zeist. Momenteel wonen we tijdelijk in een ‘normaal’ huis in Andel maar zijn we bezig met een nieuw natuurinclusief woonproject in de gemeente Altena. 

In de belangstelling
De belangstelling voor onze manier van wonen is groot; regelmatig geef ik presentaties en interviews. We verschenen met ons verhaal in het boek ‘Tiny Houses’ en ‘Tiny House – Living’. Een artikel van mijn hand is gepubliceerd in de ‘Mindfulness Special’ (zomer 2018) van FLOW, in LIEFKE magazine (2019) en in wetenschappelijk tijdschrift Radix (#4 2022). Een serie blogs verscheen op Oneworld en Terdege.nl. 

Kennismaken? Bel of mail voor een afspraak.